DIVORCI ABC

El divorci exprés és la millor opció per no complicar-te la vida.

T’ajudem i acompanyem en tot moment i en tot el que necessitis per poder beneficiar-te d’un divorci de mutu acord o exprés.

 

* Arribem a qualsevol indret de Catalunya

DIVORCI EXPRÉS A PARTIR DE 250€

Aquí trobareu com iniciar el procediment de divorci en línia i quins passos us portaran a un divorci legalment vinculant.

DIVORCI NOTARIAL A PARTIR DE 250€

Aquí trobareu com iniciar el procediment per que us tramitem un divorci notarial i quins passos us portaran a un divorci legalment vinculant.

INTERNATIONAL DIVORCE A PARTIR DE 250€

Aquí trobareu com iniciar el procediment de divorci online a Espanya amb parelles de diferent nacionalitat i quins passos us portaran a un divorci legalment vinculant.

QUE EL TEU DIVORCI NO T'ATURI

“Com puc fer el divorci de mutu acord?.”

Anna de granollers

Només necessites :

FAQS

Custòdia a favor de pare

CUSTODIA FILLS

DIVORCI EXPRÉS

DOMICILI FAMILIAR

HERÈNCIES TESTAMENT

Sí. La darrera reforma legal preveu que et pots separar o divorciar si fa 3 mesos que t’has casat. Si hi ha violència domèstica, et pots separar o divorciar abans dels 3 mesos.

Sí, pots demanar el divorci per qualsevol motiu i per tant, també per infidelitat. Però no cal que esmentis ni acreditis la infidelitat, sempre i quan no afecti a la custòdia o règim de visites que s’ha d’establir després del divorci, quan hi ha fills menors.

 Sí, sempre i quan hagin transcorregut 3 mesos desde la celebració de matrimoni. Si has patit violència per part de la teva parella, et pots separar o divorciar abans dels 3 mesos.

El divorci exprés és el divorci de mutu acord amb fills o sense fills que es tramita online i per tant, sense judici. És molt recomanable que el tramiti un advocat especialista en dret de família per evitar que els acords no respectin els drets de les parts o dels fills i s’ocasionin perjudicis econòmics. De fet, un divorci exprés només l’hauria de tramitar un advocat especialista en divorci perque al dominar la matèria pot ser més àgil en la proposta i redacció sense ometre cap aspecte rellevant.

La hipoteca d’un habitatge és un contracte que es subscriu entre la parella i un banc. En cas de divorci,  seguireu vinculats al pagament de la hipoteca.  Si heu acordat no vendre el pis, una opció i es llogar-lo i aplicar la renda de lloguer al pagament de les quotes del préstec hipotecari. 

De vegades, és impossible assumir econòmicament una part de la hipoteca i nou un lloguer, quan la renda de lloguer del pis que era familiar no cobreix la quota hipotecaria. En aquests casos, el millor és arribar a acords que permetin que ambdós progenitors puguin assegurar un habitatge idoni als fills. Es pot compartir també el pagament del nou lloguer, o qui es queda, si és possible, pot assumir tot el cost de la hipoteca.  Hi ha moltes fórmules creatives! 

Qualsevol acord que prengueu en relació a la hipoteca, perquè tingui efectes en relació al banc,  ha de comptar amb el seu consentiment.

Sí. Pots tramitar telemàticament un divorci de mutu acord i també un divorci sense acord. En el cas del divorci de mutu acord, presentem tota la documentació telemàtica al jutjat i us citen un dia i hora per anar a ratificar. El Reial decret llei 6/23 permet que la ratificació es faci telemàtica. Així, ja no cal ni trepitjar el jutjat per divorciar-se.

Descarrega't gratis la guia pràctica del bon divorci

Ubicats a Barcelona, Girona i Mataró oferim assessorament rigurós en dret de família tant per a parelles nacionals com internacionals

* Arribem a qualsevol indret de Catalunya

Ubicats a Barcelona, Girona i Mataró  oferim assessorament rigurós en Dret de Família en procediments de família entre nacionals i amb parelles internacionals 

CONTACTE
YouTube
WhatsApp