Advocada especialitzada en divorcis a Girona, Barcelona i Mataró

Laura servent advocada de família digital

Els divorcis no són un camí de roses; de fet, són un procés personal i legal que sovint transita del conflicte a l’acord. Per això, comptar amb la millor advocada especialitzada en divorcis a Girona, Barcelona i Mataró pot marcar la diferència en el desenvolupament del procés.

Actualment molts advocats generalistes ofereixen els seus serveis en aquest tipus de situacions, però si vols assegurar-te comptar amb el millor, t’ajudarem a resoldre el teu cas.

Factors a considerar per triar una advocada especialitzada en divorcis

Els aspectes importants per assegurar-te tenir la millor assessoria legal durant el teu divorci són els següents:

Verifica la seva formació

Un bon advocat de família s’ha format i s’ha especialitzat en la millor universitat. A més, tindrà experiència acreditada en tribunals de família de tot Catalunya i en l’àmbit de menors.

Ha de ser transparent amb el preu dels seus serveis

Els advocats de divorcis es convertiran en els teus aliats durant tot el procés. Per això, abans d’escollir l’advocat de divorcis has d’assegurar-te que hi podràs confiar.

A més, assegura’t que l’advocat que triïs sigui transparent amb els preus dels seus serveis. Per exemple, tenir publicats els preus al web és un bon indicador de transparencia.

Experiència

Has de buscar una advocada que tingui especialització en dret de família. Decideix-te per aquell el qual tingui títol universitari d’especialització i molts anys d’experiència en divorcis.

Disponibilitat immediata a través de videotrucada

Finalment has de tenir la certesa que l’advocada especialitzada en divorcis que triïs es comprometi al 100% amb el teu cas, i que la seva resposta sigui immediata i sentís que el teu cas és la seva prioritat.

Tots aquests aspectes són claus per tenir el millor advocat de la teva part i si ets a Girona, a Barcelona i a Mataró, Laura Servent Batlle és l’advocada que necessites.

YouTube
WhatsApp