Custòdia dels fills a Catalunya. Guia legal pels pares i com aconseguir el 20% de descompte amb els acords i judicis online

Custòdia a Girona: Guia Legal per a Pares

Com a especialistes en dret de família amb seu a Barcelona, Girona i Mataró, comprenem a fons les subtilitats i reconeixem la importància de prendre decisions informades sobre la custòdia dels fills. La nostra assessoria completa i personalitzada garanteix que els pares prenguin decisions ben fonamentades pel benestar dels seus fills.

Custòdia Compartida vs. Custòdia Única: Explorant les Opcions

Encara que pels nostres tribunals la custòdia compartida és el model preferent perquè permet la participació activa de tots dos pares en les decisions rellevants en la criança dels fills. Aquest enfocament fomenta una relació equilibrada i contínua amb ambdós progenitors, beneficiant el desenvolupament emocional dels nens. D’altra banda, la custòdia única designa un dels pares com a principal cuidador, amb l’altre tenint drets de visita i, en alguns casos, participació en decisions rellevants.

Convé ressaltar que hi ha diversos models de custòdia compartida i vàries opcions de custòdia única. Estem especialitzats en dissenyar models personalitzats per a cada família, garantint una adaptabilitat única a les seves necessitats.

Assessorament Personalitzat per a Decisions Informades

El nostre paper com a advocats especialitzats en dret de família és orientar els pares en la tria que millor avantatgi els seus fills convé recalcar que cada fill és únic. Aquest procés implica una avaluació detallada de la dinàmica familiar, les necessitats específiques dels infants i la capacitat dels pares per col·laborar i comunicar-se eficaçment. Detectar què és millorable i introduir noves dinàmiques saludables facilita el procés de separació.

Oferta Especial: Descompte del 20% en Judicis Online

A banda d’això, estem encantats d’oferir als clients que decideixin tramitar els seus acords de divorci o judicis online un descompte del 20% en totes les tarifes, gràcies al Reial Decret llei 6/2023. Aquesta iniciativa democratitza l’accés a la justícia, permetent judicis online sense desplaçaments ni pèrdues de temps amb esperes al jutjat, possibilitant una tramitació més àgil, ràpida, eficaç i econòmica.

 
YouTube
WhatsApp