Dissenyem divorcis constructius a Girona, Barcelona i Mataró

Tenir un bon divorci és una utopia?

El divorci pot ser un procés  traumàtic per a tots els involucrats, especialment per als nens. Si a més de les incerteses sobre la custòdia dels fills, afegim culpabilitzacions i acusacions la situació és traumàtica pels fills. A més, pot acabar en un procediment penal que privi a un dels progenitors del seu dret de custòdia i fins i tot de visites.

Els clients sovint ens pregunten si tots els divorcis acaben malament, i la nostra resposta és rotundament no.

Dissenyar un divorci constructiu, pel benestar de tots, i principalment dels fills, és la nostra vocació i la nostra obligació.

Sabent les claus, sí que és possible aconseguir un molt bon acord de divorci. Tenir un divorci constructiu és possible i està al teu abast. Amb la millor assessoria legal i suport emocional pots aconseguir-ho.

Les claus d'un divorci constructiu

  • Transitar per un divorci en un clima de completa pau i armonia és possible en teoria, però utòpic a la pràctica. A mida que creixi el fill entendrà que la vida està feta també de conflictes i d’incomprensions; el més important pels fills és aprendre que les dificultats es poden superar i els problemes es poden resoldre.
  • No discutir ni barallar-se davant els fills però si el fill us veu discutint, no fingiu que no és veritat. Un cop recuperada la calma, expliqueu que els adults, com els nanos, de tant en tant discuteixen i que és important saber fer les paus.
  • Expliqueu als vostres fills que si alguna vegada el pare i la mare discuteixen i no es posen d’acord, això no significa que no s’apreciïn. Només significa que de tant en tant poden irritar-se l’un amb l’altre per motius diversos o perque estan estressats.
  • Entendre que el divorci no implica la fi de les obligacions com a pares també és fonamental en tot divorci.
Pel benestar de tothom, un divorci constructiu és el millor per tots vosaltres.
YouTube
WhatsApp