Tens un judici de dret de família i vols preparar bé l'interrogatori?

Parlar en públic és una situació inherentment ansiògena per a qualsevol persona. Segons Ciceró tot discurs comporta cert grau de nerviosisme. En un judici, a més de parlar per un auditori, hem d’estar pendents de la manera com contestem i sobre tot del què diem, per no sortir perjudicats. Per tant, encara és més stressant perque sabem que ens jutgen i ens hi juguem bé obtenir drets sobre fills, patrimoni, etc.., o bé perdre’ls. 

Un determinat nivell d’ansietat en parlar en públic és normal i serveix fins i tot per afrontar satisfactòriament la situació. No obstant això, quan la persona no pot gestionar adequadament el seu nerviosisme, pot ser un veritable problema pels seus interessos legals perquè pot dir coses que no li convenen, o bé deixar de dir el que li convé.

Les persones generalment temem  l’avaluació negativa dels altres. En un jutjat la por juga un paper important i és per això que és imprescindible preparar-nos bé per les preguntes secretes dels advocats contraris.

Coneixedors que hi ha persones que passen pel jutjat una sola vegada a la seva vida, i que es juguen qüestions tan rellevants com custòdies, visites, pensions o patrimoni, per posar alguns exemples,  posem a la vostra disposició la preparació de l’interrogatori perque en sortiu exitosos. El snostres més de 25 anys als tribunals us garateixen una bona preparació.

Els símptomes físics que presenten algunes persones quan han de declarar en un judici són els propis de la resposta d’ansietat, com els següents:

  1. Suor
  2. Tremolor
  3. Respiració i veu entretallades
  4. Dispnea (dificultat per respirar)
  5. Tensió muscular

Els efectes psicològics corresponents a la por de contestar les preguntes en un judici poden ser:

  1. Bloqueig mental
  2. Lapsus de memòria
  3. Pèrdua de concentració i atenció

És possible afrontar amb èxit l’interrogatori d’un judici amb preparació. La preparació és la clau per aconseguir mostrar seguretat davant d’un tribunal.

Per això fem simulacres virtuals de preguntes que et pot formular bé el fiscal, bé l’advocat/da de l’altra part  i no t’agafin per sorpresa.

Som especialistes en tribunals i en preparar als nostres clients perque mantinguin els seus nervis a ratlla.

 

COM FUNCIONA?

✔ Tria el dia i hora que s’adapti millor a tu en el calendari que t’apareixerà

✔ Reserva la visita fent el pagament per Bizum de 108,90 euros, IVA inclòs

✔ Indica en el formulari quin és el tema de l’interrogatori que vols preparar

✔ Immediatament reps un email amb el link de la videoconferència. La visita tindrà  una durada de fins a 60 minuts. 

 

YouTube
WhatsApp