Logo Custodiacompartidaonline

Laura Servent i Cristina Servent

andrea advocada Tarragona

Som un equip d’advocats de família i metges de família, encapçalat per la Laura i Cristina Servent, advocada i metge de família amb més de 25 anys d’experiència professional. Aportem solucions medicolegals i legals familiars. Som especialistes en dret de família català i espanyol i també tramitem divorcis internacionals a Espanya.

Som membres de l’Asociación Española de Abogados de Família, de l’Associació Catalana en Dret Familiar i de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

Som mediadors certificats per la Generalitat de Catalunya en l’àmbit civil i familiar i també àrbitres en dret de família.

Et podem atendre en català, castellà, italià i francès.

Les persones i la seva salut són la nostra prioritat

Oferim solucions legals a les persones des del seu naixement fins als moments finals de la seva vida, aplicant criteris mèdics personalitzats a cada persona. El nostre despatx també està orgullós d’haver aconseguit la primera custòdia compartida a Catalunya quan encara no estava prevista a la llei catalana. Va ser al Jutjat de Primera Instància 51 de Barcelona i des de llavors la custòdia compartida s’ha  consolidat com a solució preferent. 

Treballem amb rigor i especialització constants sobre la base  de l’eficàcia i l’eficiència energètica, i per això treballem íntegrament online. Estem adscrits al programa de Justícia 2030 del Ministeri de Justícia.

Dirigit com una empresa familiar durant els darrers vint-i-cinc anys, a CustodiacompartidaOnline creiem en les relacions duradores amb clients i col·laboradors, i apostem per productes legals  duradors en el temps, el creixement sostenible i el poder de la feina ben feta amb la personalització de les solucions.

Valorem el compromís i la flexibilitat dels nostres clients, i estem sempre oberts a incorporar nous col·laboradors
apassionats de les persones, amb ments àgils i  hàbils que ens ajudin a assolir els objectius de la nostra empresa.

Prioritzem les persones i la seva salut, i per això prioritzem les solucions legals que evitin el jutjat. 

Alzheimer
YouTube
WhatsApp