Logo Custodiacompartidaonline


Ho hem fet possible!

Vam aconseguir la primera custòdia compartida a Catalunya quan encara no estava prevista a la llei catalana i espanyola. 

Hem aconseguit més de 3.000 custòdies compartides a favor dels pares en jutjats de tot Catalunya.  

Hem redactat més de 4.000 acords de separació, divorci, contractes prematrimonials, de modificació de mesures  i de separació de parelles de fet a tot Catalunya.

Hem redactat més de 1.000 acords de separació i divorcis de parelles amb diferent nacionalitat.

  • Tenim més de 25 anys dedicats en exclusiva al Dret de Família als jutjats de Catalunya
  • Més de 25 anys d’experiència redactant convenis amb pensions i repartiment patrimonials
  • Més de 25 anys d’experiència defensant als jutjats el drets dels pares a la custòdia compartida 
  • Més de 25 anys d’experiència defensant als jutjats el dret dels infants a viure i créixer sense violència
  • Més de 25 anys defensant als jutjats a les dones per viure sense violència
  • Més de 25 anys defensant als jutjats els drets dels avis a relacionar-se amb els seus néts
  • Més de 25 anys protegint a la gent gran amb curatales i administracions patrimonials a mida
  • Més de 25 anys assessorant i redactant acords que evitin judicis de separació, divorcis nacionals i internacionals i d’herències

PASSIÓ per acompanyar-te en totes les etapes de la vida

El nostre equip d’advocats sèniors, encapçalat per la Laura Servent. Estem actius a les províncies de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona. Som especialistes en Dret de família català i espanyol i també tramitem divorcis internacionals a Espanya. Et podem atendre en català, castellà, italià i en anglès.

Què ens fa únics?

Som un despatx d’advocats especialistes en dret de família que ofereix serveis integrals a les persones des del seu naixement fins als moments finals de la seva vida. Som un equip multidisciplinari d’advocats de família, mediadors i psicòlegs de tot Catalunya, format per professionals sèniors amb àmplia experiència en el sector del dret de família.

Busquem l’agilitat i la versatilitat en la nostra feina i per això treballem online. Quan fem alguna cosa, ho fem bé. Ens concentrem en el teu objectiu, dissenyem una estratègia legal a mida i aportem les millors eines per fer-la realitat. Perquè la tranquil·litat dels nostres clients és el més important.

Connectar és la clau
Creiem en les primeres impressions. Connectar amb els nostres clients ens ajuda a entendre els seus propòsits i a crear una relació d’èxit. Perquè l’èxit és el que busquem. I per això prioritzem les solucions legals que evitin el jutjat. 

En què et podem ajudar?