Logo Custodiacompartidaonline


Ho hem fet possible!

Vam aconseguir la primera custòdia compartida a Catalunya quan encara no estava prevista a la llei catalana i espanyola. 

Hem aconseguit més de 3.000 custòdies compartides a favor dels pares en jutjats de tot Catalunya.  

Hem redactat més de 4.000 acords de separació, divorci, contractes prematrimonials, de modificació de mesures  i de separació de parelles de fet a tot Catalunya.

Hem redactat més de 1.000 acords de separació i divorcis de parelles amb diferent nacionalitat.

  • Tenim més de 25 anys dedicats en exclusiva al Dret de Família als jutjats de Catalunya
  • Més de 25 anys d’experiència redactant convenis amb pensions i repartiment patrimonials
  • Més de 25 anys d’experiència defensant als jutjats el drets dels pares a la custòdia compartida 
  • Més de 25 anys d’experiència defensant als jutjats el dret dels infants a viure i créixer sense violència
  • Més de 25 anys defensant als jutjats a les dones per viure sense violència
  • Més de 25 anys defensant als jutjats els drets dels avis a relacionar-se amb els seus néts
  • Més de 25 anys protegint a la gent gran amb curatales i administracions patrimonials a mida
  • Més de 25 anys assessorant i redactant acords que evitin judicis de separació, divorcis nacionals i internacionals i d’herències

PASSIÓ per acompanyar-te en totes les etapes de la vida per la teva salut legal

El nostre equip d’advocats de família i metges de família sèniors, encapçalat per la Laura i Cristina Servent, advocada i metge de família. Estem actius als jutjats de la província de Barcelona, província de Girona i a Mataró i online a tot Catalunya. Som especialistes en Dret de família català i espanyol i també tramitem divorcis internacionals a Espanya. Et podem atendre en català, castellà, italià i en anglès.

Què ens fa únics?

Som un despatx d’advocats especialistes en dret de família i metges de família que ofereix serveis integrals a les persones des del seu naixement fins als moments finals de la seva vida, aplicant criteris mèdics als acords de dret de família. Som un equip multidisciplinari d’advocats de família, mediadors i psicòlegs de tot Catalunya, format per professionals sèniors amb àmplia experiència en el sector del dret de família.

Busquem l’agilitat i la versatilitat en la nostra feina i per això treballem online. Quan fem alguna cosa, ho fem bé. Ens concentrem en el teu objectiu, dissenyem una estratègia legal a mida i aportem les millors eines per fer-la realitat. Perquè la tranquil·litat dels nostres clients és el més important.

Connectar és la clau
Creiem en les primeres impressions. Connectar amb els nostres clients ens ajuda a entendre els seus propòsits i a crear una relació d’èxit. Perquè l’èxit és el que busquem. I per això prioritzem les solucions legals que evitin el jutjat. 

En què et podem ajudar?